APARAT CAVITATIE:Tratamentele estetice corporale realizate prin cavitatie reprezinta o optiune alternativa la operatiile chirurgicale de liposuctie.

Cavitatia Explosive Speed Grease este conceput cu scopul principal de a obtine, intr-un mod eficient si rapid, o diminuare a volumului de grasime localizata. Este vorba despre un proces de cavitatie asupra tesutului adipos, prin intermediul aplicarii de ultrasunete de 40 Khz, permitand un tratament corporal complet ce combina reducerea celulitei cu reducerea grasimii localizate.

Tehnica de cavitatie este crearea de microbule de vid in tesuturile adipoase, generate prin emisia de impulsuri de unde de joasa frecventa. Microbulele de vid aduna energia marindu-si dimensiunea, genereaza o suprapresiune asupra celulelor adipoase, permitand ruperea membranelor celulare, cauzeaza o implozie care face ca particulele de grasime (trigliceride) sa se distruga si sa se transforme din substanta solida, in substanta lichida (digliceride), putand fi absorbite mai usor de catre sistemele de eliminare naturala ale organismului, sistemul limfatic si caile urinare.

Cavitatia Explosive Speed Grease este un echipament pe deplin sigur, eficient si usor de aplicat. Numarul de sedinte de tratament complet este hotarat de catre profesionist, cu o frecventa de o sedinta pe saptamana, fara a putea sa depaseasca 30 de min. durata unei sedinte. Profesionistul va trebui sa recomande respectarea unei alimentatii bune pentru a inlesni rezultatele tratamentului.

Contraindicatii cavitatie:

Astm bronsic, cancer, tromboflebita, hipertrigliceridemie, steatoza hepatica sau orice afectiune a ficatului, pietre la rinichi, leziuni dermatice, boli de piele, epilepsie, boli cardiace, afectiuni vasculare grave, tija metalica, interventii chirurgicale recente (5-6 luni), sarcina, alaptare.