COSMETICA:Cosmetician - MIHAELA SCINTEI

Ingrijirea tenului este esentiala, Coco Chanel spunea ca asa cum iti ingrijesti tenul in momentul acesta, asa vei arata peste 10 ani! Si…avea dreptate! E necesar sa ii acordam tenului din cand in cand un rasfat cosmetic, iar el ne va multumi pentru asta, stralucind azi, maine si mai tarziu! Intr-un ambient placut si relaxant salonul nostru va pune la dispozitie, prin departamentul de cosmetica, tratamente cosmetice complete, epilat cu ceara traditionala si de unica folosinta, vopsit gene si sprancene, pensat, stilizat sprancene, masaj facial, machiaje de zi si ocazie si multe alte sevicii pentru rasfatul dumneavoastra.

Tratementul facial cuprinde:

  1. Demachiere
  2. Tonifiere
  3. Gomaj
  4. Vaporizare sau Peeling enzimatic
  5. Extractii
  6. Electroderm
  7. Masaj cu fiole cu collagen/acid hialuronic si pietre de jad
  8. Masca
  9. Ser
  10. Crema

  Yamuna:

Filozofia Yamuna este foarte simpla: natura are rezolvare la toate. Nevoile lumii moderne, sunt rezolvate prin vechea cunoastere a plantelor medicinale. Produsele Yamuna contin doar substante active si uleiuri aromatice aflate exclusiv din natura, care au la baza componente de calitate ridicata. Yamuna ofera o gama larga de produse pentru toate tipurile de ten.

  Skeyndor:

Filozofia SKEYNDOR se bazează pe continuă inovare, cu accent pe noi ingrediente active. Skeyndor oferă o gama largă de produse care include cele mai avansate tratamente faciale anti-age, lift global, corrective sau de preventie, tratamente de luminozitate (Power C+, de aparare), renovare, refacere celulara a pielii, tratamente de îngrijire esenţiale, tratamente pentru piele sensibila, tratamente pentru ten gras şi hidratare.