MASAJ:Masajul de relaxare

O călătorie încântătoare cu uleiuri aromate, masajul de relaxare este o combinație de mișcări calmante si relaxante. Masajul nostru de relaxare pură stimulează circulația și reduce tensiunea din mușchii obosiți pentru a crea o stare profundă de liniște. Masajul de relaxare are efect antistres, ajuta la eliminarea toxinelor din corp si creeaza o stare de relaxare. Este indicat toturor persoanelor.

Masajul cu miere – masaj detoxifiant pentru minte si corp

Masajul cu miere este un masaj al intregului spate si include efectele de vindecare ale mierii precum si toate beneficiile ingredientelor pe care mierea le contine. Este un puternic tratament pentru relaxarea intregului organism si eliminarea rapida (prin piele) a toxinelor si impuritatilor. In timpul masajului cu miere se produce eliminarea toxinelor si impuritatilor si, in acelasi timp, beneficiati de absorbtia directa si integrala prin piele, a tuturor substantelor pe care mierea le contine (vitamine, minerale, aminoacizi, antioxidanti).

Masajul somatic (sau masajul suedez)

Masajul suedez, cunoscut şi sub denumirea de masaj somatic, este considerat una dintre cele mai vechi terapii, fiind constituit dintr-o prelucrare metodică normală a părţilor moi ale organismului în scop fiziologic sau curativ profilactic. Tehnicile de masaj clasic suedez sau masaj limfatic practicate cu măiestrie, au efecte deosebit de benefice asupra sănătăţii, condiţiei fizice şi aspectului general al corpului pacienţilor.Este indicat tuturor persoanelor, indiferent de varsta.

Tratamentul prin masaj anticelulitic este o metoda foarte eficienta de diminuare si eliminare a celulitei, rezultatul fiind rapid si vizibil. Este una din cele mai bune solutii de a scapa de „coaja de portocala“, fiind efectuat local, in zonele afectate de celulita. Sedintele de masaj anticelulitic amelioreaza functionarea sistemului imunitar care poate deveni deficitar dupa perioade prelungite de stres sau datorita dereglarilor/disfunctiilor hormonale. Sedintele de masaj anticelulitic duc la eliminarea toxinelor din tesuturi redand pielii elasticitatea. Acesta actioneaza asupra musculaturii, articulatiilor si ligamentelor. Tratamentul prin masaj anticelulitic este considerat a fi profund, foarte puternic si foarte eficient in remodelarea tesutului adipos, netezind zonele afectate de celulita. Este recomandat masajul de 2-3 ori pe saptamana pentru o perioada de minim 2 saptamani.